Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (5.66 secunde)
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
Consilierii judeteni din Dolj s-au certat ieri mai mult de fatada pe proiectul de buget din acest an.
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Mihai Tatulici si-a lansat volumul de memorii SINGUR INTRE VEACURI. CUM AM AJUNS ACOLO Mihai Tatulici a lansat primul volul de memorii: ... - Toti oamenii importanti cu care am lucrat de-a lungul timpului deschid acest prim volum, a declarat Mihai Tatulici pentru Paginademedia.ro.
FCSB s-a impus in al doilea meci din grupele Europa League, 2-1 pe terenul elvetienilor de la Lugano, iar pentru prima data de cand UEFA a introdus grupele in cupele europene, ros-albastrii au debutat cu doua victorii.
Sony a prezentat trei camere video high definition de mici dimensiuni, capabile de a inregistra chiar si la rezolutie maxima 1920x1080 pixeli (1080p). Cele trei au in comun un ecran rotativ de 2.7" si sistemul de lentile Carl Zeiss Vario-Sonnar T.
Incepand cu 1 ianuarie 2011, in magazinele din Rusia au crescut in mod inevitabil preturile la produse electronice, inclusiv calculatoare: laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice.
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Tablete - manualul incepatorului (2) Clasificarea tabletelor Desi nu sunt foarte multe modele importante pe piata, tabletele actuale se pot clasifica dupa sistemul de operare si dupa dimensiunea ecranului.
MultiPad 7.0 Prime are caracteristici cheie de care aveti nevoie. Va puteti bucura de divertisment full HD, comunicare nelimitata, navigare rapida pe web, ecran de 7 inci si Android 4.0.
E-Camere.ro - Cum alegem strategia potrivita pentru achizitionarea unei camere de supraveghere ascunse? Exista multa documentatie pe internet referitoare la analiza cost-eficienta a sistemelor de securitate prin intermediul camerelor de luat vederi, dar cercetarea necesita cunostintele de specialitate.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Michael Jackson, Depeche Mode, P!nk, Jennifer Lopez, Beyonce, Alicia Keys sunt doar cateva din sutele de nume din portofoliul Sony Music Entertainment care vor fi promovate in Romania de catre Cat Music, alaturi de cei mai importanti artisti autohtoni aflati deja in catalogul local.
mariustuca.ro/Robbie Williams, MESAJ VIDEO pe Facebook. ... Florentina ) Celebrul artist britanic Robbie Williams, care va sustine, in aceasta seara, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour le-a trasmis un mesaj video fanilor sai din Romania.
Andre Rieu a mai sustinut 7 concerte in Piata Constitutiei in vara lui 2015. ... Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. ... De aceasta data, Andre Rieu revine la Bucuresti cu un spectacol nou, diferit de cel de anul trecut.
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
INNA -Gimme Gimme (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4 Este o piesa fresh compusa de INNA impreuna cu David Ciente (Dale Papi - Lariss), Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta, FloRida, Pitbull) si Elena Vasile.
Artistul a dominat detasat gala MTV Video Music Awards 2017 si a castigat un numar impresionant de premii pentru single-ul Humble - Best Hip Hop Award si pentru videoclipul piesei - Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
google-analytics.com